torsdag den 24. september 2015

Spændende Booktalk på Biblioteket.

I samarbejde med biblioteket afholdte Kirsten Holmehøj onsdag d. 23. september en læser-til-læser booktalk på Hørsholm Bibliotek. Udover en hyggelig og inspirerende atmosfære, bidrog dagens booktalk til  to timers snak om spændende litteratur, de store følelser og den styrke man kan finde i den gode litteratur.


Følgende bøger blev anbefalet af de læselystne booktalkere. Du kan klikke dig ind på forfatternavn og titel,  for at komme ind og reservere bogen.

Erling Jepsen: Hovedløs sommer.

Erling Jepsen er blevet folkeeje siden filmatiseringerne af hans 2 romaner Kunsten at græde i kor og Frygteligt lykkelig. Han har skrevet skuespil siden 1970'erne, og begyndte at skrive romaner i slutningen af 1990'erne. Heldigvis for os.
I Hovedløs Sommer, fortæller Erling Jepsen en gyser om den moderne families dynamik.




Emma Healey: Elizabeth er forsvundet.

Gennemført og fascinerende roman om demens set indefra, der i sig selv er rørende og interessant læsning, og som endda løftes lidt ekstra af et diskret krimiplot.






Matthew Thomas: Vi er ikke os selv.

 Vi følger kvinden Eileen fra hendes barndom i et kvarter i New York i 1940'erne. Som datter af to alkoholikere vokser hun op med nogle forventninger om at leve anderledes end sine forældre. Forventningerne bringer hun ind i sit ægteskab og til sin eneste søn. Disse forventninger indfris langt fra, især da hendes mand rammes af alzheimers i en tidlig alder. En hjerteskærende historie om en lille families kamp med faderens sygdom.



Anthony Doerr: Alt det lys vi ikke ser

Bestseller og sublim fortællerkunst i et. Romanen er yderst velskrevet, sproget er fyldt med finesser - det var kort sagt en fryd. Alle personer, dialoger og omgivelser er levende, realistiske og yderst vedkommende.
Tjingiz Ajtmatov: Dzjamilja

En lille perle af en roman der foregår i en Kirgisisk landsby under 2. verdenskrig. På trods af at tonen er fremmed, forstår man at kærligheden er en universel præmis ved livet. De elskende mødes, de begynder at synge og pludselig har vi verdens smukkeste kærlighedhistorie i øjnene. Den er så kort, at man kan læse den flere gange. Det bliver den bare dobbelt så god af..





Lotte Dalgaard: Det svageste led.

Anden del af lotte Dalgaards serie om Trine Lyng. Hvis du står og tripper efter at få fingrene i en ny, spændende læeoplevelse, så kan du med fordel tage hul på denne serie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg en kommentar